Hacona Benelux B.V. maakt gebruik van cookies. ik accepteer cookies

Ontwikkeling van deze website een voortschrijdend proces

Op dit moment (MEI 2019) wordt er nog zeer intensief gewerkt aan deze Website.
Wij willen hem op korte termijn kompleet hebben met alles wat Hacona te bieden heeft.
Daarnaast wordt deze site ook uitgevoerd in het Frans, Duits en Engels.
Ook loopt parallel een update van de Webwinkel.

De aanpassingen worden zoveel mogelijk per groep afgewerkt, Te beginnen met het
C-type, dan het nieuwe E type en zo door naar de andere types.

Wij vertrouwen erop dat U toch al vele zaken in deze site en onze shop kunt vinden, heeft U tussentijds vragen of interesse neem dan contact met ons op.

Digitale technologie verhoogt de productiviteit van de impulse heat sealing met de nieuwe E-Type van Hacona

In de voetsporen van de succesvolle S-Type, biedt het nieuwe E-Type assortiment impulsen voor heat sealers digitale technologie die de productiviteit en de kwaliteit van de afdichting verhoogt.

De afdichtingstemperatuur en cyclustijd zijn nu precies ingesteld en aangepast op een onopvallend gemonteerd digitaal display op één arm van de sealbalk, waardoor de zegelkwaliteit en het energieverbruik op flexibele wijze worden geregeld.

Adaptive Sealing Cycle Control (ASCC) past de seal- en afkoeltijd automatisch aan de snelheid van de werkcyclus aan, zodat de sealdraden niet oververhit raken tijdens langdurig, hoogfrequent gebruik - een veelvoorkomende oorzaak van vroegtijdige draaddoorbranding en onderbrekingen van het onderhoud.

Het pedaal dat de sealbalk mechanisch laat zakken, is op de E-Type vervangen door een elektrisch voetpedaal dat is aangesloten op een gemotoriseerde sealbalk. Nu kan de operator het pedaal precies plaatsen waar het het gemakkelijkst is en de beweging van het hoofd sneller en consistenter is.

Een extra breed model met 1320 mm afdichtingslengte is toegevoegd aan het assortiment voor grotere toepassingen en alle vijf modellen van 420 mm tot 1320 mm kunnen worden geleverd met een optionele vloerstandaard met een filmrolhouder en een werktafel met in hoogte verstelbare tassensteun.

De E-Type wordt standaard geleverd met een beschermingsklasse IP33. Dit betekent dat het apparaat wordt beschermd tegen inbrengen van elk object dat groter is dan 2,5 mm (de IP23-classificatie van de S-Type beschermt alleen tegen objecten groter dan 12 mm) en tegen water dat in een hoek van minder dan zestig graden ten opzichte van verticaal wordt gespoten. Optionele IP44-classificatie verlaagt deze limieten verder tot 1 mm en waterverstuiving vanuit elke richting.

De standaardafwerking voor de E-Type is de klassieke Hacona oranje poedercoating, met een optionele zilveren geanodiseerde afwerking voor gebruik in de voedselverwerking.

Nieuwsoverzicht

Hieronder treft u een overzicht van al ons eerder geplaatste nieuws.
Hacona Webwinkel
Hacona Webwinkel
vrijdag 05 maart 2010

Begin 2010 lanceerde Hacona Benelux haar nieuwe webwinkel. U kunt nu erg eenvoudig ons complete assortiment online bestellen. Aarzel niet en ..
Lees verder