Hacona E-420

Elektrische impulssealer

De E-type impuls-smeltlasmachines met elektrisch voetpedaal is het nieuwste machinetype van het Hacona product gamma. We hebben al onze inspanningen en ervaring gestoken in de ontwikkeling van dit type machine. Met ons engineeringteam hebben we ons gericht op het ontwikkelen van een product dat verder gaat dan uw verwachtingen. Het NIEUWE E-type is super sterk, zeer snel en absoluut betrouwbaar. Dit nieuwe machinetype onderstreept de filosofie van de productontwikkeling van Hacona. Modulair denken en vereenvoudigen! 

Afdichting lengte

5 verschillende seallengtes garanderen maximale flexibiliteit
De hacona E-type impulssealmachines met elektrisch voetpedaal worden geproduceerd in 5 verschillende seallengtes. Dit brede assortiment garandeert maximale flexibiliteit bij het kiezen van de juiste machine voor de juiste verpakkingstoepassing. De kleinste machine in het assortiment van het E-type is de E-420. Deze machine biedt de beste plaatsbesparende oplossing. Als er een diversiteit verpakkingsbreedten wordt gebruikt, biedt de E-1320 de meest flexibele oplossing, omdat alle zakformaten op één machine kunnen worden verwerkt. Kies de juiste machine-afmeting, afgestemd op het grootste zakformaat wat gebruikt wordt in het verpakkingsproces.

Machine type       Seal lengte (cm & inch)      E power       ED power        EB power
E-420                     420mm= 16 inch                  650 W         1300 W           1300 W
E-620                     620mm= 24 inch                  900 W         1800 W          1800 W
E-820                     820mm= 32 inch                1250 W          2500 W          2500 W
E-1020                  1020mm= 40 inch                1500 W         3000 W          3000 W
E-1320                  1320mm= 50 inch                2000 W         4000 W          4000 W

Machine type         PE polyethylene         PP polypropylene      Multi layer - laminated film
E   – type               500 micron                 500 micron                 400 micron
ED – type               500 micron                 500 micron                 400 micron
EB – type               800 micron                 650 micron                 600 micron

Machinebehuizing

De behuizing van de machine en de sealbalk van elke E-type impulslasmachine met elektrisch voetpedaal is gemaakt van een ultrasterk profiel van magnesium-aluminium. Deze technologie zorgt voor een supersterke basis en een absoluut vlak oppervlak voor de speciaal ontworpen impulssealdraad. Tegelijkertijd garanderen we met de speciaal ontworpen aluminium ribben in het frame ook een goede en snelle koeling van de sealdraden nadat de sealcyclus is voltooid.

De poedergecoate oranje kleur is voor algemeen gebruik. Kan in allerlei industrieën worden gebruikt. Zilver geanodiseerd: voor de voedingsmiddelenindustrie, farmaceutische industrie en een deel van de chemische industrie. LET OP: het oppervlak is niet zuurbestendig!

E-type impulsafdichtmachines met gepoedercoat oppervlak
Oranje is de kleur achter het merk. Vanaf het allereerste begin produceert Hacona al haar producten met de fabriek typische oranje kleur. Perfecte uitstraling die de kwaliteit weerspiegelt - is een van de belangrijkste aspecten die onze ingenieurs in gedachten hebben wanneer ze een product ontwikkelen. We accepteren zelfs geen enkel compromis in de hoge kwaliteit en in de topuitstraling. De complete machine is ontworpen om de hoogste veiligheid te garanderen. Het machinelichaam en de verbindingsdelen zijn zo nauwkeurig gemonteerd dat er zelfs geen enkele opening tussen zit. Geen loslopende kabels en geen openingen in het machineframe. Het dient allemaal de veiligheid!

Impulssluitmachines van het type EI met zilver geanodiseerd oppervlak
Alle impulssluitmachines van het type EI kunnen worden gebruikt in de voedingsmiddel-, farmaceutische- en chemische industrie. Door het machineframe te anodiseren (oppervlaktebehandeling) wordt het oppervlak van het aluminium profiel absoluut glad en versterkt. Met deze oppervlaktebehandeling is het frame van de foliesluitmachine van het type EI nu nog beter bestand tegen krassen en mechanische schokken.

Afdichtingslengte
Dankzij deze gedetailleerd geplande mechanische oplossing is het sealresultaat van de machine altijd perfect. Om aan de hoogste verwachtingen te voldoen, is elk onderdeel gemaakt van magnesium-aluminiumlegeringen van de hoogste kwaliteit. Onderdelen van de machine en de complete machine zelf zijn ontworpen om onder industriële omstandigheden te presteren.
Het sluiten en openen van de sealbalken wordt ondersteund door een elektromotor. Het START-signaal kan met een voetpedaal of met de hand worden gegeven. De sealbalk en de ophangingen zijn gemaakt van roestvrije materialen.